Vi søger en chauffør, en cykel- og en scootermekaniker til Fredericia (Fri hver weekend)

Vi søger til B-Bikes i Fredericia

B-Bikes fortsætter med at have travlt. Vi søger derfor 3 nye kollegaer, som vil være med til at sikre høj kvalitet, service, og fleksibilitet for vores kunder, i en virksomhed hvor der er højt til loftet, og en uformel omgangstone.

Fremtiden byder på mange flere nye spændende opgaver og projekter. Derfor har vi brug for dedikerede og engagerede medarbejdere, og vi søger:

 • en chauffør, der kan hente og bringe cykler og scootere hos vores kunder.
 • en cykelmekaniker, der også kan køre ud til vores kunder.
 • en scootermekaniker, der også kan køre ud til vores kunder.

Det er vigtigt at dine hænder er skruet godt på - og at du kan arbejde med reparationer og service på en cykel, elcykel og (el)scooter.

 
Om B-Bikes

B-Bikes er en virksomhed med ca. 50 ansatte, fordelt mellem vores afdelinger i Karlslunde, Randers og Fredericia. Vi opererer landsdækkende, og servicerer og reparerer cykler, elcykler, el-ladcykler, (el)scootere m.m. Vi har målrettet vores ydelser til erhvervskunder, og vi servicerer og reparerer i huset, og ude hos vores kunder - det kalder vi ONSITE.

 
Om jobbet

Hverdagen hos B-Bikes er meget dynamisk, og det er vigtigt, at du kan holde et højt teknisk niveau i dit arbejde, så vores kunder får den rette hjælp, og den bedste oplevelse. Vi har hydrauliske lifte på hver sin arbejdsposition, som man arbejder fra.

Som mekaniker:

Din arbejdsplads vil primært være på vores værksted, men da vi også yder service og reparationer ude hos vores erhvervskunder, vil der også være mulighed for at arbejde ude hos dem. Derudover vil du have mulighed for at deltage på forskellige messer m.m. - også i udlandet, hvis du ønsker dette.

Som mekaniker er din mødetid: mandag til torsdag kl. 06:30 til 16:00, og fredag kl. 06:30 til 12:00 (Mulighed for flekstid!)

Som chauffør:

Du er frisk og imødekommende, og elsker at køre bil. Det er vigtigt at du er serviceminded og ansvarsfuld, og har lyst til at køre med cykler og scootere til og fra vores kunder.

Som chauffør hos B-Bikes repræsenterer du virksomheden på vejen, og vi lægger derfor stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave bliver at afhente og levere cykler i Jylland og på Fyn.

Din arbejdstid som chauffør er en fuldtidsstilling, og er primært eftermiddag og aften. Dagtid kan forekomme.

Derudover tilbyder vi:
 • Grundig oplæring, samt uniform inden du starter på jobbet
 • Fleksibelt vagtplansystem
 • Udviklingsmuligheder i en virksomhed, der er i konstant vækst

 

Vi forventer, at du:
 • Er åben, energisk, og har let til smil
 • Kan arbejde under pres, holde hovedet koldt, og samtidig bevare et højt serviceniveau
 • Har kørekort Kategori B, og har minimum 1 års regelmæssig kørselserfaring
 • Er ansvarsfuld og mødestabil
 • Ren straffeattest


Dit arbejde vil som udgangspunkt foregå i / fra Fredericia.

 
Det er et plus, hvis du:

Er vant til at arbejde med det webbaserede system Bikedesk, men det er ikke et krav - det skal vi nok sætte dig ind i. Har specialiseret teknisk forståelse og indsigt.

 
Det praktiske
 • Samtalerne afholdes løbende, og vi ser derfor frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.
 • Der er tale om fuldtidsstilling på 37 timer. Løn tilbydes efter kvalifikationer. Mødested vil være Fredericia.
 • Vi tilbyder en god løn, gode arbejdsforhold, arbejdstøj, morgenmad hver mandag og fri hver weekend.
 • Derudover tilbyder vi: sundhedsforsikring, livsforsikring, og pensionsordning i ansættelsen, efter endt prøvetid på 3 mdr.
 
Ansøgning på stillingen

Hvis du gerne vil vide mere om stillingerne, eller har nogle spørgsmål, så kan du ringe til B-Bikes v/ Heidi von Barner på telefon: 29 83 78 83

Send en til hvb@b-bikes.dk, og husk at skriv "Chauffør Fredericia" eller "Scootermekaniker Fredericia" eller "Cykelmekaniker Fredericia" i emne feltet. Skriv også lidt om dig selv - din alder, hvor du er bosiddende, dine erfaringer osv.