Chauffør til Fredericia

STILLINGEN ER BESAT!

Vi søger til B-Bikes i Fredericia

Vi søger en frisk og imødekommende chauffør, der elsker at køre bil. Det er vigtigt at du er serviceminded og ansvarsfuld, og har lyst til at køre med cykler til og fra vores kunder.

Kan du med et stort smil svare ja til ovenstående, så læs videre - for så er det lige præcis dig vi har brug for!

Velkommen til vores afdeling i Fredericia

Som chauffør hos B-Bikes repræsenterer du virksomheden på vejen, og vi lægger derfor stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave bliver at afhente og levere cykler primært på Fyn og i Sønderjylland.

At være chauffør hos B-Bikes er et fleksibelt og selvstændigt job, med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team på over 39 medarbejdere i Karlslunde, Randers og Fredercia. Du har således mulighed for, selv at forme jobbet til det du ønsker.

Din arbejdstid er 37 timer pr. uge, og vil som udgangspunkt ligge et sted i tidsrummet fra kl. 6:30 til 16:30 på hverdage mandag til fredag. Som chauffør forventer vi dog, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider.

Du får velsmurte forhold:

Hos os får du sundhedsforsikring, livsforsikring, forhandling om pension efter 3 måneder og dit eget arbejdstøj. Desuden gør vi noget ud af det sociale – med bl.a. sommerfest, julefrokost, og morgenmad hver mandag.

Erfaring med kørsel:
  • Er åben, energisk, og har let til smil
  • Kan arbejde under pres, holde hovedet koldt, og samtidig bevare et højt serviceniveau
  • Har kørekort Kategori B, og minimum 3 års erfaring som chauffør
  • Er ansvarsfuld og mødestabil
  • Ren straffeattest

Tiltrædelsesdato: Snarest muligt.

 
Ansøgning på stillingen

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-chef Gitte Danry på 30 14 55 07

Send en til gd@b-bikes.dk, og husk at skriv "Chauffør til Fredericia" i emne feltet. Skriv også lidt om dig selv - din alder, hvor du er bosiddende, dine erfaringer osv.