Klods-Hans ladcykel

Klods-Hans er til dig, der søger en ladcykel i høj kvalitet med en lang rækkevidde per opladning, og hvor bremserne virker, som de skal. Klods-Hans er gennemtestet, og sammensætningen af de nøje udvalgte komponenter giver en komplet ladcykel, hvor sikkerheden er i top, og du med ro i sindet kan bevæge dig ud på vejene.

Om så du skal ud på jagt efter nye træsko eller prinsesser, så bringer Klods-Hans dig sikkert fra A-Z.

(Udvidet beskrivelse i bunden af siden!)

Spænd hjelmen og ta’ med på eventyr!

Pris inkl. moms: kr. 31.499,00

Bemærk: Der er 2 års reklamationsret, 1 år garanti på delen, samt 5 års garanti ved brud på stel.

Udvidet beskrivelse

Klods-Hans er til dig, der søger en ladcykel i høj kvalitet med en lang rækkevidde per opladning, og hvor bremserne virker, som de skal.

Klods-Hans er udstyret med et stort Samsung batteri, en stærk 120 Nm centermotor, trinløse Enviolo gear, hydrauliske skivebremser, LED belysning, reflekser i hjulene og anti-tiltsystem, der sikrer hurtigt og sikker opbremsning.

Batteriet er et stort 14 Ah-batteri/48V med Samsung-celler. På en enkelt opladning kan man efter optimale forhold forvente at køre helt op til 80 kilometer. Batteriet sidder monteret i cyklens kasse under den ene bænk, hvor det sikkert kan aflåses bag en træ-klap. Batteriet kan også aflåses i sig selv, og kan nemt afmonteres, når man vil have det ud af cyklen. Det tager cirka 8 timer at oplade batteriet, og det kan oplades både imens det sidder monteret på cyklen og når det er taget ud, alt efter behov.

Klods-Hans kommer monteret med et brugervenligt display, som viser blandt andet cyklens hastighed og den estimerede tid for, hvornår batteriet trænger til opladning. På displayet har du også mulighed for nemt at vælge mellem 5 hjælpeprogrammer, som styrer hvor meget hjælp man vil have fra cyklens stærke centermotor fra 0 til 5.

Klods-Hans er gennemtestet, og sammensætningen af de nøje udvalgte komponenter giver en fuldt udstyret ladcykel, hvor sikkerheden er i top, og du med ro i sindet kan bevæge dig ud på vejene. Klods-Hans har et komplet hydraulisk skivebremsesystem som sørger for sikker opbremsning, selv når du har ladet fuldt lastet. Desuden er Klods-Hans’ stel udstyret med et anti-tilt system, så du roligt kan svinge, dreje og bremse uden bekymringer.

Klods-Hans’ ladkasse er udstyret med to bænke, indbyggede håndtag i begge sider, en skridsikker bundmåtte og en kantliste hele vejen rundt foroven. På ydersiden af kassen er der monteret trædebeslag både over og foran hjulene på begge sider, så børn sikkert kan kravle op i kassen. Klods-Hans’ bænke leveres med tykke hyndepuder og 2 Y-seler monteret på hver bænk, så man sikkert og komfortabelt kan transportere op til 4 børn.

Ved hver Klods-Hans medfølger der desuden også en vandafvisende kaleche, så ladet kan tildækkes i tilfælde af regn. Kalechen har indbyggede reflekser hele vejen rundt, for yderlige synlighed til dig og din cykel i trafikken.

Praktiske oplysninger:

Stel: Aluminiumssvejset stel med indbygget anti-tiltsystem, der giver sikker styring

Krydsfiner-kasse: Kassen er lavet af træfiberbeklædt krydsfiner sammensat af miljøvenlig lim

Center-motor: Ananda 48V, 250W, 120 Nm

Batteri: Samsung 48V 14h 644Wh

Bremse: Hydrauliske skivebremser fra Bengal

Gear: Trindløst gear fra Enviolo 330

Dæk: Innova dæk med indbyggede reflekser

Vægt: ”Klods-Hans” vejer 65 kg.

Max lasteevne saddel: 100 kg.

Max lasteevne ladkasse: 100 kg.

Rækkevidde: Op til 80 km per opladning


Mål:

L: 2300 x B: 900 x H: 905 mm (u. kaleche)

L: 2300 x B: 900 x H: 1380 mm (m. kaleche)


Ladkassemål: L: 1065 x B: 700 x H: 560 mm

Kom forbi vores butik og udstilling i Karlslunde, og se de fantastiske EventyrCykler!