Rayvolt Bike

Den originale Rayvolt-model, The Cruzer, var påvirket af motorcyklens første æra fra begyndelsen af 1900, counterrock-kulturen fra 1960'ernes Cafe Racer med et twist af California Beach Cruzer.

Dette unikke design kombineret med smart teknologi (EIVA) og topmoderne BLDC-motor skiller sig ud fra mængden.

Et tidløst stykke transport.

Kom og se vores udvalg af Rayvolt Bike i vores butik & showroom - du finder os her:

 

B-Bikes ApS | Møllesvinget 6 | 2690 Karlslunde

(Få vejvisning her!)

 
Rayvolt hubs er en meget kompleks 3-faset jævnstrømsmotor, bestående af 48 forskellige kobberspoler og magneter, der er placeret på den yderste omkreds af motoren, for det bedst mulige drejningsmoment.

Den indbyggede controller modtager varme- og positionsdata fra spolerne, og beregner inden for et millisekund, hvor den næste belastning skal placeres.

En sådan nøjagtighed producerer en Pure Sine Wave (PSW) strøm, der giver uovertruffen kørekomfort:

✓ Mere acceleration
✓ Mere respons
✓ Mere moment
✓ Mindre støj
✓ Mindre vibrationer
✓ Mindre forbrug
 
Kernen i hvert et elektrisk køretøj er dets ydeevne, og den forventede levetid er direkte forbundet med den anvendte celletype. Batteripakkens kapacitet afhænger også af mængden af brugte celler.

Rayvolt bruger 13 celler i en serie for at opnå en nominel spænding på 48V. Ved spidsspænding giver en fuld opladning på 54,6V en utrolig kraft. Rayvolt bruger minimum 4 celler parallelt (52 celler i alt), eller 8 celler parallelt (104 celler i alt).

Dette giver en uovertruffen kapacitet på 550Wh og 1100Wh – det meste af industrien bruger 300 til 360Wh. Batterikvaliteten er knyttet til de anvendte celler, og også den måde det er pakket på. Ved at bruge et avanceret batteristyringssystem i Rayvolts pakker, er hver celle forbundet til den, før den leverer opladningen.

Dette højteknologiske design afbalancerer ladningen mellem hver enkelt celle, og kan afbryde forbindelsen i tilfælde af en kortslutning. Dette sikrer den bedst mulige ydeevne, og gør samtidig batteriet mere sikkert.
 
INTELLIGENT REGENERATIV BREMSE-SYSTEM
Rayvolt har skabt et elektronisk bremsesystem, monteret i bremsehåndtagene, der sender et datasignal til motorstyringen, der fremkalder en omvendt effekt i motoren. Dette konverterer drejningsmoment til modstand ved hjælp af hjulets inerti til, at generere elektricitet og genoplade batterierne.

Med enkle ord virker den regenerative bremsning som en ultra kraftig dynamo, når der trækkes i håndtagene.

Den intelligente iRBS er forbundet med EIVAs indbyggede gyroskop, så Rayvolt Bike kan registrere cyklens omgivelser. Det giver så den nødvendige mængde regenerativ bremse, i henhold til vinklen på bakken.
 
INTELLIGENT PEDAL ASSISTANCE
Med flere valgmuligheder for Power-assistance - som indholder gyroskop for registrering af bakke, så vil hjælpemotoren justerer sig selv.

Dobbelt sensor på kranksæt.

Det elektroniske håndsving er udstyret med en belastningscelle, som måler både det drejningsmoment, der påføres pedalen, og håndsvingets rotationshastighed.

En controller beregner derefter disse to værdier, og giver med en smart algoritme perfekt jævn kraft, baseret på muskelaktivitet.
 
KONTROLLÉR RAYVOLT PÅ DIN SMARTPHONE!
Eiva® er Rayvolt's udviklet software til at styre, tilpasse og overvåge din Rayvolt Bike.

En Eiva®-computer kan tilkøbes, og montereres sikkert på styret - klar til at komme afsted når som helst. Softwaren kan også downloades som app på en Android eller iPhone.

Display 360º: Overvåg hastighed, batteritilstand, kilometer, og andre specifikationer.

Bluetooth-status: Overvåg forbindelsen mellem cyklen og Eiva®.

iPas-overvågning: Juster din pedalhjælp her.

Indstillinger: Avancerede konfigurationer - også teknisk support chat.

Musik: Spil din musik, på din måde.

Kort: GPS-adgang.

Information: Vis hjælpe-funktioner.