ONSITE Cykelmekaniker (Fri hver weekend)

 
Vi søger en cykelmekaniker til Sjælland

Og så i en virksomhed med et fantastisk arbejdsmiljø, hvor vi får noget fra hånden, en masse gode grin, og hvor vi arbejder med en bred pallette inden for elcykler. Nåh ja, og så har du jo fri hver weekend, ligesom du går kl. 12 om fredagen.

Vi startede som 1 – nu er vi 50

B-Bikes blev startet af Frank for 8 år siden. Han havde fået en ladcykel fra Kina, som han arbejdede på i sin garage. Han begyndte at lave reparationer på lad- og elcykler, og så blev B-Bikes født. I dag er vi ca. 50 kolleger i Karlslunde, Randers og Fredericia, og vi vokser hele tiden. Derfor har vi brug for flere kolleger.

Vi servicerer og reparerer cykler, elcykler, el-ladcykler, scootere m.m. – både i huset og ude hos vores kunder i hele landet, som blandt andet tæller PostNord.

Velkommen Onsite på Sjælland

Du får dit eget kørende cykelværksted, og skal blandt andet servicere PostNords budcykler samt institutioners ladcykler. Nogle dage vil du også være med på værkstedet. Her har hver mekaniker hver sin arbejdsstation med lift. Sammen har vi et supergodt sammenhold. Vi har travlt, men også let til grin. Og så arbejder vi digitalt, så vi har vores arbejdskort på tablet.

"Når du starter, laver vi et introprogram til dig. Og der er altid en kollega at sparre med. Vi stikker tit lige hovederne sammen, og vi er gode til at kvalitetssikre hinandens arbejde",fortæller mekaniker Daniel.

Du får mange cykler mellem hænderne

Din hverdag hos os er mandag til torsdag kl. 07:00 til 15:30 og fredag 07:00-12:00 med mulighed for en times fleks i hver ende. Vi arbejder en halv time mere i hverdagen, så vi kan gå tidligt fredag – og har du brug for at flekse yderligere, finder vi ud af det.

Ud over reparation og servicering af elcykler, vil du også være med til at samle helt nye cykler. Har du flair for cykelbatterier, vil dette også være en mulighed.

Du får velsmurte forhold

Hos os får du sundhedsforsikring, livsforsikring, forhandling om pension efter 3 måneder og dit eget arbejdstøj. Desuden gør vi noget ud af det sociale – med sommerfest, julefrokost, grill og en god portion kage – ofte flere gange om ugen.

 
Erfaring med reparationer på cykler og elcykler

Vi leder efter dig, der kommer med god energi til teamet samtidig med, at du får noget fra hånden.

Ellers forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med reparationer på cykler evt. elcykler – og gerne scootere
  • kan evt. arbejde med el på cykler, eller kan se dig selv lære at blive en ekspert på området
  • taler og skriver dansk
  • har kørekort B.
 
Interesseret?

Hvis du gerne vil vide mere om stillingerne, eller har nogle spørgsmål, så kan du ringe til B-Bikes v/ Heidi von Barner på telefon: 29 83 78 83

Send en til hvb@b-bikes.dk, og husk at skriv "ONSITE mekaniker Sjælland" i emne feltet. Skriv også lidt om dig selv - din alder, hvor du er bosiddende, dine erfaringer osv.