B-Bikes Cykelservice

Hos B-Bikes udfører vi service og reparationer af cykler, elcykler, rickshaw cykler, duo cykler, el-ladcykler, handicapcykler og el-barnevogne.

Vores kunder er institutioner, plejecentre, hjælpemiddelscentre, dagplejere, kommuner og private. Vi har stor ekspertise og bred erfaring inden for reparation og vedligehold af elcykler, og store cykler som ladcykler, rickshaws, duo cykler m.m.

B-Bikes cykelservice bliver udført af uddannet personale, cykelmekanikere m.m. Vi går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde. Vi har derfor tilpasset vores værksted med blandt andet hydrauliske lifte, og vores kørende servicevogn er et fuldt udstyret mekanisk værksted, der gør det muligt at udføre de fleste opgaver hos jer.

På vores lift kan jeres ladcykel, duo, eller rickshaw cykel efterses ordentligt – og den giver samtidig vores ansatte ordentlige forhold til at udføre arbejdet. Hvis det giver mening i forhold til reparationens størrelse, vil arbejdet blive udført direkte hos jer.

Onsite - hvad er det?

Onsite er vores service ude hos jer - "på stedet". Med en onsite-serviceaftale hos B-Bikes, slipper I for at transportere udstyret til en cykelmekaniker. Brug derfor tiden på noget andet - end at transportere cyklen til os, og lad vores dygtige cykelmekanikere komme til jer!

Ønsker I et årlig sikkerhedseftersyn og service af jeres køretøjer, så opretter vi jer i vores system. Herefter kommer vi på de aftalte tidspunkter på året. 14 dage før det årlige eftersyn kontakter vi jer, og oplyser den præcise dato for eftersynet.

Der er ingen binding i vores aftale – I betaler først efter gennemført service eller reparation.
 
 
 

Ladcykel Service

Lad B-Bikes servicere din ladcykel, så den er sikker og forsvarlig at køre rundt på. En ladcykel er tung i trafikken og vejer hurtigt over 150 kg. Derfor er det vigtigt, at den bliver efterset og jævnligt får et sikkerhedseftersyn. Det højner sikkerheden, og giver ladcyklen en længere levetid. Vi servicerer og reparerer alle typer ladcykler.
Sikkerhedseftersyn og service af ladcykel inkluderer:
✓ Eftersyn, justering og smøring af bremser
✓ Alle bremsegreb og kabler smøres
✓ Alle bolte og skruer efterspændes
✓ Kæden strammes op og bliver smurt
✓ Eger kontrolleres og efterspændes efter behov
✓ Krank, pedaler og hjul efterspændes
✓ Gearene smøres, efterspændes samt justeres
✓ Alle dæk kontrolleres og fyldes med luft
✓ Reflekser og ringeklokke kontrolleres
✓ Visuel kontrol af cyklen

Cykelreparation af alle typer cykler – med og uden el

Hos B-Bikes udfører vi reparation af alle slags cykler, og kan klare alle typer opgaver. Vores uddannede personale står klar til at tage imod din cykel i butikken – eller vi kan komme ud til dig med vores servicevogn, og reparere din cykel på stedet.

Cykelservice til pleje- og hjælpemiddelcentre

Vælger I cykelservice hos B-Bikes slipper I for selv at skulle transportere jeres udstyr til en cykelmekaniker.

 

Kontakt os for at bestille tid - eller høre mere

Telefon: 29 83 78 83