Onsite Cykelservice

Hos B-Bikes udfører vi service og reparation af alle slags cykler, elcykler, ladcykler, el-barnevogne, mooncars med flere. Vores uddannede personale står klar til at tage imod dig i butikken (Karlslunde) – eller vi kan tilbyde at komme ud til dig med vores servicevogn, og reparere på stedet.

Vores service bliver udført af uddannet personale og cykelmekanikere. Vi går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde. Vi har derfor tilpasset vores værksted med blandt andet hydrauliske lifte, og vores kørende servicevogn (onsite) er et fuldt udstyret mekanisk værksted, der gør det muligt at udføre de fleste opgaver hos kunden.

På vores lift kan dit køretøj efterses ordentligt – og liften giver samtidig vores ansatte ordentlige forhold til at udføre arbejdet. Hvis det giver mening i forhold til reparationens størrelse, vil arbejdet blive udført direkte hos jer.

Vores kunder er daginstitutioner, dagplejere, vuggestuer, plejecentre, hjælpemiddelscentre, kommuner og private. Vi har stor ekspertise og bred erfaring inden for reparation og vedligeholdelse af elcykler, og store cykler som ladcykler m.fl.

 

Onsite Service - hvad er det?

Onsite er vores service ude hos jer - på stedet. Med en onsite-serviceaftale hos B-Bikes, slipper du for at skulle transportere køretøjet til en cykelmekaniker. Brug derfor tiden på noget andet - og lad vores dygtige cykelmekanikere komme til jer!

Ønsker du et årlig sikkerhedseftersyn og service af køretøjet, så opretter vi dig i vores system. Herefter kommer vi på de aftalte tidspunkter på året. 14 dage før det årlige eftersyn kontakter vi dig, og oplyser den præcise dato for servicen. Der er ingen binding i vores serviceaftale – du betaler først efter gennemført service eller reparation.

B-Bikes cykelservice bliver udført af uddannet cykel- og scootermekanikere. Vi går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde. Vores kørende servicevogn er et fuldt udstyret mekanisk værksted, der gør det muligt at udføre de fleste opgaver hos kunden.

 

Kontakt os for at bestille tid - eller høre mere

Telefon: 29 83 78 83