fbpx

LANDSDÆKKENDE CYKEL OG ladcykel service TIL plejecenter

Kære kunde,

Mobil cykelservice designet specielt til plejecentre. Vi tilbyder reparation og vedligeholdelse på stedet direkte hos dig i hele Danmark. Denne service er skræddersyet til at imødekomme behovene hos beboere og personale på plejecentret for at sikre, at du altid kan køre sikkert og sikkert med beboerne.

Vi er specialiserede i professionel cykelservice for ældreplejecentre, der omfatter reparation af elektriske cykler, tandemcykler og elektriske rickshaws. Vores mission er at sikre mobilitet og sikkerhed for ældre ved at holde deres transportmidler i perfekt stand.

vores kunder

Vi forsøger altid at behandle hver klient forskelligt. Servicen er altid skræddersyet direkte til dine behov. Se nogle af vores samarbejdspartnere nedenfor:

Vores tilbud inkluderer:

N

Reparation af Elektriske Cykler:

Vores erfarne team af mekanikere er specialiseret i reparation af elektriske cykler og tilbyder en omfattende service fra diagnosticering til reparation.

 

N

Reparation af Elektriske Tandemcykler:

Vi tilbyder også reparation af elektriske tandemcykler med fokus på sikkerhed og komfort for begge passagerer.

N

Reparation af Elektriske Rickshaws:

Vores service inkluderer også reparation af elektriske rickshaws, der anvendes i ældreplejecentre og sikrer pålidelige og sikre transportmidler.

N

Hjemmeservice:

For at gøre det nemmere for vores kunder tilbyder vi reparationsservice med hjemmebesøg på plejecentre, hvilket minimerer transportbesvær.

N

Hurtig Respons og Effektiv Service:

Med vores hurtige respons og effektive service sikrer vi minimal ventetid og hurtig assistance i tilfælde af nedbrud.

Vi holder dig altid informeret

Vores cykelservice holder altid kontakt med kunden og finder den bedste tid til reparationen. Prisen er altid fastsat før reparationen, og vores arbejde er dækket af garanti.

vi servicerer

B-Bikes er et stort mobilt cykelværksted, der udfører cykelservice og reparationer af cykler, elcykler, rickshaw cykler, duo cykler, el-ladcykler, handicapcykler, el-barnevogne, scootere, elscootere og mooncars.

Kontakt:

Hvis jeres ældreplejecenter er interesseret i vores professionelle cykelservice for elektriske cykler, tandemcykler og rickshaws, er I velkomne til at kontakte os. Vi er klar til at besvare eventuelle spørgsmål og aftale praktiske besøgstidspunkter.

Vi ser frem til at kunne samarbejde med jer om at sikre mobilitet og sikkerhed for jeres beboere.

Med venlig hilsen,

Frank Remmer Von Barner

 

Telefon: +45 29 83 78 83
Email: frank@b-bikes.dk

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.