Serviceaftale for dagplejere

Hos B-Bikes har vi god erfaring i serviceaftaler med dagplejere. Som samarbejdspartner, kan vi servicerer og reparerer cykler, elcykler, ladcykler, el-barnevogne, børnecykler m.fl., når du ønsker det – og altid ude på stedet eller på din adresse.

Det kalder vi for onsite service - så slipper du for at bruge tid på at tage til en cykelmekaniker - og det kommer børnene til gode i sidste ende.

Bedre driftsikkerhed og længere levetid på køretøjerne

Ved at lade B-Bikes servicere køretøjerne, så sørger vi for, at de er sikre og forsvarlige at køre rundt med året rundt. Det højner sikkerheden og giver køretøjerne en længere levetid.

Få en serviceaftale - der ikke er bindende

Vælger du et samarbejde med B-Bikes, er der ingen binding i vores aftale. Det vil sige, at du blot skal kontakte os når uheldet er ude, og f.eks. står med en defekt bremse, en punktering, el der svigter eller andet.

Er du på tur med børnene, og uheldet er ude - f.eks. en punktering, så låser du blot cyklen eller barnevognen af, og kontakter B-Bikes. Vi afhenter nøglen hos dig, reparerer køretøjet, og leverer det tilbage igen på din adresse.

Årligt serviceeftersyn - ude hos dig!

Ønsker du et årlig sikkerhedseftersyn og service af køretøjerne, så opretter vi dig i vores system. Der er ingen binding i vores aftale - så du kan opsige den når som helst. (Læs her hvor det foregår)

B-Bikes har bl.a. aftaler med disse kommuner:

København, Aarhus, Køge, Greve og Hillerød - men vi kommer også gerne ud til din kommune!

Fordele ved en serviceaftale:

✓ Du slipper for at tage til en cykelmekaniker.

✓ En service højner sikkerheden på køretøjet.

✓ En service giver køretøjet en længere levetid.

✓ Vi reparerer på stedet, eller på din adresse.

✓ Langt de fleste reparationer kan ske på stedet.

✓ Der er ingen binding i vores serviceaftale.

 
 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne!

Telefon: 29 83 78 83