Cykelservice til plejecentre

B-Bikes har et godt samarbejde med kommuner rundt i Danmark, og vi har serviceaftaler med mange plejecentre - som løbende får tjekket 2-hjulet og 3-hjulet køretøjer for fejl eller mangler.

Bedre driftsikkerhed og længere levetid på køretøjet

Ved at lade os servicere jeres køretøjer, søger vi for, at de er sikre og forsvarlige at køre rundt med året rundt. Det højner sikkerheden og giver køretøjerne en længere levetid.

Vi servicere og reparere også scootere

Her hos B-Bikes har vi ikke kun cykelmekanikere, - vi har også dygtige scootermekanikere. De kan hjælpe med at servicere og reparere almindelig scootere og el-scootere.

Onsite service - ude hos jer!

De fleste plejecentre har meget travlt i hverdagen, og der er sjældent tid til at bringe et defekt køretøj til et cykelværksted. 

Derfor har vi gjort det let for jer som kunde - for vi kommer nemlig ud til plejecentret i en servicevogn, der fungerer som et fuldt udstyret cykel- og scooterværksted. Det kalder vi onsite service.

Er I på tur med borgerne og uheldet er ude, f.eks. en punktering, så låser I blot cyklen eller scooteren af, og kontakter B-Bikes. Vi afhenter nøglen hos jer, reparerer køretøjet, og leverer det tilbage til jer igen på jeres adresse.

Få en serviceaftale med B-Bikes

I har også mulighed for at lave en serviceaftale, der ikke er bindende, hvor vores onsite-mekaniker kigger forbi på den aftalte dag, og gennemgår køretøjet / eller køretøjerne for fejl og mangler. 

Langt de fleste services og reparationer bliver udført på stedet.

… lettere bliver det ikke!

Fordele ved en serviceaftale med B-Bikes:

✓ Du slipper for at tage til en cykelmekaniker.
✓ En service højner sikkerheden på køretøjet.
✓ En service giver køretøjet en længere levetid.
✓ Vi reparerer ude hvor uheldet er sket, eller hjemme i plejecentret.
✓ Langt de fleste reparationer og services kan ske på stedet.
✓ Der er ingen binding i vores serviceaftale.

 
 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne!

Telefon: 29 83 78 83