fbpx
Silence NanoCar i butikken
Så er den her i butikken, hos B-Bikes i Karlslunde! Kig forbi, og se den nyeste teknologi og smarte lille el-bil Silence NanoCar S04.

Så er den her i butikken, hos B-Bikes i Karlslunde! Kig forbi, og se den nyeste teknologi og smarte lille el-bil Silence NanoCar S04. Siden 2012 har Silence designet, udviklet og fremstillet elektriske køretøjer og batterier ved hjælp af deres egen teknologi.

Med hovedkvarter, fabrik og R&D i Barcelona har Silence et fantastisk team bestående af mere end 170 mennesker, der arbejder for at gøre en drøm til virkelighed: at forbedre livskvaliteten i byer takket være nul-emissionsmobilitet.

Alle produkter er designet og udviklet i Silence R&D-center, der ligger i Esplugues de Llobregat (Barcelona). Et ungt og passioneret team er ansvarlige for alle innovative produkter og tjenester.

I slutningen af 2022 blev den nye Silence-fabrik i El Prat de Llobregat (Barcelona) åbnet, hvilket transformerede den gamle Nissan-fabrik og øgede den årlige produktionskapacitet til 100.000 elektriske køretøjer og 150.000 batteri-pakker.

Fremstilling omfatter hele produktionsprocessen fra montering af Silence el-biler til fremstilling af batterier. Uddannet og kvalificeret personale, sammen med robotprocesser, garanterer konkurrenceevnen og kvaliteten af alle Silence-produkter.

Du kan læse meget mere om Silence NanoCar, motorcykel og scooter her: ebee.dk

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.