Silence S02 el-scooter

B-Bikes er blevet forhandler i Danmark af den smarte el-scooter Silence S02.

Silence S02 giver dig en fantastisk køreoplevelse, når du kører rundt i byen eller på landevejen. S02 High Speed er en smidig scooter, der er relativ let at manøvrere, og med sædet 75 cm over jorden - hvilket gør det lettere at køre.

Scooteren egner sig både til den private, men også til virksomheden der f.eks transportere varer rundt på en scooter. Scooteren har et dejlig stort blødt sæde, og bagerst på scooteren er der monteret en opbevaringskasse (f.eks til din hjelm m.m.) - som let kan udskiftes til en større.

Når du ønsker at oplade din Silence S02 scooter, så kobler du ganske enkelt batteriet fra scooteren, og transportere det på hjul til din stikkontakt. Hvis du er en virksomhed der ønsker at erhverve flere scootere til dine medarbejdere, så kan man købe en ladestation, hvor medarbejderen let kan koble batteriet til. (Kontakt os for at høre mere om den mulighed!)

Prisen er kr. 39.999,- inkl. moms. Dertil kommer kr. 500,- inkl. moms for indregistrering. Kontakt B-Bikes salgsafdeling på telefon 29 83 78 83, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke en prøvetur. Vi har åbent ml. 08:00 og 15:30.

Funktioner

CBS og regenerativ bremsesystem

Silence S02 bruger et CBS og regenerativ bremsesystem. Scooteren er udstyret med et kombineret bremsesystem (CBS) - som fungere på venstre bremse på begge hjul, mens den til højre aktiverer bremsen på forhjulet, og aktiverer den regenerative bremse, som hjælper med bremsning og batteriopladning

Bakgear

Silence scootere er de eneste der har et bakgear på en scooter, hvilket giver den fulde manøvredygtighed. Dette aktiveres ved at trykke på den grønne knap på venstre side af styret. Når du først har prøvet det, så bliver det en uundværlig køretilstand.

Køretilstande (Driving Modes)

ECO E: I ECO-tilstand er scooterens hastighed begrænset til 60 km/t. Dette giver dig mulighed for at spare penge, og slappe mere af, mens du kører.

CITY C: S02 er designet til blive kørt i byen, med begrænset hastighed op til 80 km/t, hvilket giver scooteren en god ydeevne, og et mere afbalanceret strømforbrug.

SPORT S: I Sport-tilstand kan du køre med hastigheder på op til 90 km/t, hvilket giver øget kraft og hastighed i specifikke tilfælde, og en mere regenerativ bremsning.

Silence batteri og opladning

Du kan tilslutte batteriet fra Silence S02 i en normal 220v stikkontakt, hvilket gør det let for dig at oplade scooteren de fleste steder. Det der gør opladningen ekstra smart og handy er, at du ikke behøver at løfte eller slæbe rundt på batteriet, men kan transportere det på de indbygget hjul under batteriet!

For virksomheden som har flere Silence S02 scootere, så kan man købe en "Silence Battery Station", og derved kan medarbejderne reservere et batteri, som er tilgængelig gennem Silence app'en. Transporterer batteriet hen til batteristationen, efterlad dit batteri i en tom oplader-enhed, og tag et andet batteri der er fuldt opladet. Lettere bliver det ikke!

Silence S02 scooter kører ca. 137 km på en fuld opladning, og fungerer godt i temperature fra -20 til 55 grader.

Læs mere om mulighederne for dig som virksomhed: https://www.silenceuk.com/silence-for-business

 

Silence Connected app

Med "Silence Connected App" har du alt hvad du har brug for at vide om din S02 lige ved hånden - på din smartphone. Du kan se hvor den er parkeret, status på køretøjet og batteriet, følge en rute via navigation, og se historikken på brugsdiagrammer og statistikker om CO2-emissionsreduktion.

Med Silence Connected App kan du opsætte en deling af scooteren med din familie, dine venner eller kollegaer. På den måde kan I dele scooteren uden brug af nøgler - men ved hjælp af en personlig kode. Det er smart og tilgængeligt!

Du kan læse mere om den smarte app her: https://www.silenceuk.com/connectivity

 

Liste over funktioner:

✓ Digitalt speedometer
✓ LED-belysning og kørelys
✓ 3 køretilstande og bakgear
✓ Stort fører- (og passagersæde)
✓ Enestående manøvredygtighed
✓ Et stærkt og robust køretøj
✓ En jævn, komfortabel kørsel
✓ 100% elmotor med lithium-ion batteri
✓ Op til 137 km på en fuld opladning
✓ Hastigheder på op til 90 km/t
✓ En støjfri scooter, der reducere støjforurening
✓ Batteri dækker 99% af behovet for rækkevidde
✓ Den accelererer fra 0-50 km/t på 3,9 sekunder
✓ Imponerende opbremsning
✓ Fejlovervågning, sensorer, detektorer
✓ Nedlukningssystemer
 
 

Kontakt os for at bestille en prøvetur - eller høre mere

Telefon: 29 83 78 83