Her finder du svar på nogle almene spørgsmål. Er dit spørgsmål ikke at finde her, så er du altid velkommen til at kontakte os, enten via kontaktformularen, eller ringe til os på telefon: 29 83 78 83 (alle hverdage kl. 08:00 - 15:00)

Spørgsmål & Svar

Kører I ud til private?
Nej, vores onsite service tilbydes kun til dagplejere, daginstitutioner, plejecentre og lign.
Kører i ude i hele Danmark?
Vi har afdeling i Karlslunde på Sjælland, og i Randers og Fredericia i Jylland - så vi dækker et ret stort område. Vi kommer desværre ikke i Nordjylland, på Bornholm og øerne.
Kører I ud i weekenden?
Nej, vi har åbnet alle hverdage fra kl. 08:00 til 15:00. Det er dog muligt at komme ud til dig før kl. 08:00, hvis dette er aftalt.
Laver I køretøjet på stedet?
Ja, hvis det er muligt - så vil mekanikeren reparere køretøjet på stedet, og bringe det hjem til institutionen, hvis det er aftalt.
Sælger I cykler?
Ja, vi har en fysisk butik i Karlslunde, hvor du kan se en del af vores udvalg. Vi sælger både almindelig cykler, elcykler, ladcykler, og el-scootere.
Batteriet virker ikke mere?
En fejl du kan opleve er, at din elcykels motor sætter ud under kørsel. Elmotoren stopper med at virke, eller virker kun periodisk. Årsagen kan være flere ting, f.eks. batteri, sensor, controller, display, ledningsnet m.m. Hos B-Bikes kan vi med vores batteritester, målinger og ekspertise, hjælpe dig med at få din elcykel i topform igen.
Reparerer I scooter?
Vi udfører service og reparation af scootere og elscooter. Hos B-Bikes får du scooteren tjekket for eventuelle fejl, eller dele der skal udskiftes.
Er en serviceaftale bindende?
Nej, der er ingen binding i vores serviceaftale - så du kan opsige den når som helst.
Hvad koster et årligt eftersyn?
Her er et priseksempel: Årligt sikkerhedssyn & service af 3 hjulet ladcykel med en total gennemgang. Hos kunden fra kr. 1.099,- inkl. moms.
Hvordan betaler jeg?
Du betaler først efter gennemført cykelservice eller cykelreparation. Vi fremsender en faktura til institutionen efterfølgende. (Private betaler kontant efter udført opgave)