Tommelise ladcykel

Få en utrolig prisvenlig el-ladcykel med Tommelise, som har plads til 4 børn. Denne cykel garanterer en sikker kørsel med hydrauliske skivebremser, og klare LED for- og baglys. Du kan nyde en behagelig tur takket være styrdæmpning og et anti-tilt system. Hvis vejret bliver dårligt, kan du nemt beskytte cyklen med det funktionelle kalechesystem, som er nemt at montere og fjerne.

Hvis du ønsker en el-ladcykel, der skiller sig ud fra mængden, er Tommelise det perfekte valg for dig. De smukke træpaneler på denne cykel vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed, uanset om du kører i byen eller i skoven.

Tommelise åbner op for en verden af hverdagseventyr og uforglemmelige oplevelser. Vælg en el-ladcykel, der skiller sig ud – vælg Tommelise.

(Udvidet beskrivelse i bunden af siden!)

Pris inkl. moms: kr. 22.499,00 (Førpris: 27.499,00)

Bemærk: Der er 2 års reklamationsret, 1 år garanti på delen, samt 5 års garanti ved brud på stel.

Udvidet beskrivelse

Tommelise er til dig der ønsker en prisvenlig el-ladcykel med plads til 4 børn.

Tommelise er udstyret med et stort CE certificeret 36V/13 Ah-batteri, en stærk 250W elektrostyret motor, Shimano 7-speed gear, LED belysning, alle lovpligtige reflekser, hydrauliske skivebremser og anti-tilt system, der sikrer hurtigt og sikker opbremsning.

Batteriet er et stort 36V/13 Ah-batteri. På en enkelt opladning kan man efter optimale forhold forvente at køre op til 60 kilometer. Batteriet sidder monteret på cyklens stel under sadlen, hvor det kan aflåses selvstændigt af cyklen. Batteriet kan oplades både imens det sidder monteret på cyklen og når det er taget ud, alt efter behov. Det tager cirka 4-8 timer for batteriet at nå fuld opladning.

Tommelise kommer monteret med et brugervenligt display, som blandt andet viser cyklens hastighed, afstand cyklet og det estimerede batteriniveau. På displayet har du også mulighed for nemt at vælge imellem de forskellige hjælpeniveauer, som styrer hvor meget hjælp man får fra cyklens stærke motor på en skala fra 1 til 5.

Tommelise er gennemtestet, og sammensætningen af de nøje udvalgte komponenter giver en fuldt udstyret ladcykel, hvor sikkerheden er i top, og du med ro i sindet kan bevæge dig ud på vejene. Tommelise har et komplet hydraulisk skivebremsesystem som sørger for sikker opbremsning, selv når du har ladet fuldt lastet. Desuden er Tommelises stel udstyret med et anti-tilt system og styrdæmpning, så du roligt kan svinge, dreje og bremse uden bekymringer.

Tommelises ladkasse er udstyret med to bænke, indbyggede håndtag i begge sider, en skridsikker bundmåtte og en kantliste hele vejen rundt foroven. På ydersiden af kassen er der monteret trædebeslag både over og foran hjulene på begge sider, så børn sikkert kan kravle op i kassen. Tommelises bænke leveres med tykke hyndepuder og 2 Y-seler monteret på hver bænk, så man sikkert og komfortabelt kan transportere op til 4 børn.

Ved hver Tommelise medfølger der desuden også en vandafvisende kaleche, så ladet kan tildækkes i tilfælde af regn. Kalechen har indbyggede reflekser hele vejen rundt, for yderlige synlighed til dig og din cykel i trafikken.

Praktiske oplysninger:

Stel: Stål stel med indbygget anti-tiltsystem, der giver sikker styring

Krydsfiner-kasse: Kassen er lavet af træfiberbeklædt krydsfiner sammensat af miljøvenlig lim

Børstefri motor: 250W nav motor fra Bafang

Batteri: 36V 13Ah monteret under sadlen

Bremse: Hydrauliske skivebremser fra Tektro foran, og bag på.

Gear: Shimano 7-speed

Dæk: punkteringshæmmende dæk

Vægt: ”Tommelise” vejer 70 kg.

Max lasteevne saddel: 100 kg.

Max lasteevne ladkasse: 100 kg.

Rækkevidde: Op til 40 – 60 km per opladning afhængig af last og terræn


Mål:

L: 2270 x B: 880 x H: 925 mm (u. kaleche)

L: 2270 x B: 880 x H: 1385 mm (m. kaleche)


Ladkassemål:

L: 1000 x B: 700 x H: 565 mm

Kom forbi vores butik og udstilling i Karlslunde, og se de fantastiske EventyrCykler!