Hvem er vi?

Lidt historie om B-Bikes

B-Bikes blev startet af Frank von Barner for ca. 8 år siden. Han havde fået en ladcykel hjem fra Kina, som han arbejdede på i egen garage. Derefter begyndte han at lave reparationer på lad- og elcykler, og så blev B-Bikes født.

I dag har vi afdelinger i Karlslunde, Randers og Fredericia, og vi vokser hele tiden. Derfor har vi ofte brug for flere kolleger. (Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning - også selvom vi ikke lige søger efter en ny medarbejder)

B-Bikes dækker det meste af Danmark, og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere. Vi har hovedkontor og værksted i Karlslunde på Sjælland, samt værksteder i Randers og Fredericia i Jylland, hvor vi har uddannede cykelmekanikere.

Hvad tilbyder vi - og til hvem?

Hos B-Bikes udfører vi service og reparationer af cykler, elcykler, rickshaw cykler, duo cykler, el-ladcykler, handicapcykler, el-barnevogne, scootere, elscootere og mooncars. Vores kunder er primært daginstitutioner, dagplejere, plejecentre, hjælpemiddelscentre, kommuner og private.

Service og reparationer bliver udført af uddannet cykel- og scootermekanikere. Vi går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde.

Vi har derfor tilpasset vores værksted med blandt andet hydrauliske lifte, og vores kørende servicevogn (ONSITE Service) er et fuldt udstyret værksted, der gør det muligt at udføre de fleste opgaver hos kunden.

Gode arbejdsforhold

På vores lift kan køretøjet efterses ordentligt – og den giver samtidig vores ansatte ordentlige forhold til at udføre arbejdet. Hvis det giver mening i forhold til reparationens størrelse, vil arbejdet blive udført direkte hos jer.

B-Bikes har gode erfaringer med samarbejde hos større kunder, som f.eks PostNord. Hvis jeres virksomhed har mange køretøjer der løbende har brug for reparationer, eller at blive efterset - så er B-Bikes den perfekte samarbejdspartner!

Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for, at høre mere om hvad vi kan tilbyde netop dit behov.

Butikken (Karlslunde)

I Karlslunde, hvor vores hovedkontor også ligger, har vi en fysisk butik på adressen Engstrupgård, Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde. Her kan du altid henvende dig, hvis du har brug for en personlig betjening, eller du ønsker at se og prøve vores cykler - og elscooter.

Vi forhandler almindelig cykler og elcykler, og de smarte Rayvolt Bikes, samt vores Silence S02 elscooter. Du kan se udvalget i butikken, og få en teknisk snak med en af vores sælgere eller mekanikere.

Har du spørgsmål til vores service, reparation eller produkter, så kan du også henvende dig på telefon 29 83 78 83 alle hverdage mellem kl. 08:00 - 15:30.

 
Præsentationsvideo af B-Bikes ApS

B-Bikes er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere