Scooter Service

Hos B-Bikes udfører vi service og reparation af scootere og elscooter. Det er nemlig vigtigt, at du løbende får service på din scooter - som med bilen. Hos B-Bikes får du scooteren tjekket for eventuelle fejl, eller dele der skal udskiftes.

Vores service og reparationer bliver udført af vores scootermekanikere. Vi går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde. Vi har derfor tilpasset vores værksted med blandt andet hydrauliske lifte.

På vores lift kan din scooter efterses ordentligt – og den giver samtidig vores ansatte ordentlige forhold til at udføre arbejdet.

Vores kunder spænder lige fra daginstitutioner, dagplejere, plejecentre, hjælpemiddelscentre, kommuner og private. Vi har stor ekspertise og bred erfaring inden for service og reparation af elcykler, og store cykler som ladcykler, scootere m.fl.

Afhentning og levering hos dig

Hvis du ikke har mulighed for at komme til os med din scooter, så kan vi tilbyde at hente og aflevere den efter service på din adresse.

(Bemærk: denne service er kun på Sjælland!)

Det koster fra 249,- inkl. moms

Sikkerhed og levetid på din scooter

Lad B-Bikes servicere din scooter, så den er sikker og forsvarlig at køre rundt på. En scooter er tung i trafikken og vejer i gennemsnit 115 kg. Derfor er det vigtigt, at den bliver efterset og jævnligt får et sikkerhedseftersyn. Det højner sikkerheden, og giver din scooter en længere levetid.

En service omfatter:

✓ Skifte motorolie, gearolie og tændrør

 Kontrol af bremser og dæk

✓ Kontrol af variomatic, drivrem og ruller                                      

✓ Kontrol af lys og horn

✓ Kontrol af bevægelige dele og ventiler

1.495,- inkl. moms

 

Kontakt os for at bestille tid - eller høre mere

Telefon: 29 83 78 83