Hvem er vi?

B-Bikes er landsdækkende og beskæftiger i dag mere end 39 medarbejdere. Vi har hovedkontor og værksted i Karlslunde på Sjælland, samt Randers i Jylland, hvor vi har uddannede cykelmekanikere.


Hos B-Bikes udfører vi service og reparationer af cykler, elcykler, rickshaw cykler, duo cykler, el-ladcykler, handicapcykler og el-barnevogne.


Vores kunder er institutioner, plejecentre, hjælpemiddelscentre, dagplejere, kommuner og private. Vi har stor ekspertise og bred erfaring inden for reparation og vedligeholdelse af elcykler, store cykler som ladcykler, rickshaws, duo cykler m.m.


B-Bikes cykelservice bliver udført af uddannet personale, cykelmekanikere m.m. Vi går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde.


Vi har derfor tilpasset vores værksted med blandt andet hydrauliske lifte, og vores kørende servicevogn er et fuldt udstyret mekanisk værksted, der gør det muligt at udføre de fleste opgaver hos jer.


På vores lift kan jeres ladcykel, duo, eller rickshaw cykel efterses ordentligt – og den giver samtidig vores ansatte ordentlige forhold til at udføre arbejdet. Hvis det giver mening i forhold til reparationens størrelse, vil arbejdet blive udført direkte hos jer.

Onsite - hvad er det?

Onsite er vores service ude hos jer - "på stedet". Med en onsite-serviceaftale hos B-Bikes, slipper I for at transportere udstyret til en cykelmekaniker. Brug derfor tiden på noget andet - end at transportere cyklen til os, og lad vores dygtige cykelmekanikere komme til jer!

Ønsker I et årlig sikkerhedseftersyn og service af jeres køretøjer, så opretter vi jer i vores system. Herefter kommer vi på de aftalte tidspunkter på året. 14 dage før det årlige eftersyn kontakter vi jer, og oplyser den præcise dato for eftersynet.

Der er ingen binding i vores aftale – I betaler først efter gennemført service eller reparation.

Vi har specialiseret os i service og reparationer af:
✓ Ladcykler
✓ Cargo cykler
✓ Cykler
✓ El-cykler
✓ Rickshaws
✓ Duo cykler
✓ Institutions køretøjer
✓ El-barnevogne
✓ Service og reparationer af cykelbatterier
 

B-Bikes er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere