Hvem er vi?

B-Bikes dækker det meste af Danmark, og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere. Vi har hovedkontor og værksted i Karlslunde på Sjælland, samt værksteder i Randers og Fredericia i Jylland, hvor vi har uddannede cykelmekanikere.

Hos B-Bikes udfører vi service og reparationer af cykler, elcykler, rickshaw cykler, duo cykler, el-ladcykler, handicapcykler, el-barnevogne, scootere, elscootere og mooncars. Vores kunder er primært daginstitutioner, dagplejere, plejecentre, hjælpemiddelscentre, kommuner og private.

Service og reparationer bliver udført af uddannet cykel- og scootermekanikere. Vi går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde.

Vi har derfor tilpasset vores værksted med blandt andet hydrauliske lifte, og vores kørende servicevogn (ONSITE Service) er et fuldt udstyret værksted, der gør det muligt at udføre de fleste opgaver hos kunden.

På vores lift kan køretøjet efterses ordentligt – og den giver samtidig vores ansatte ordentlige forhold til at udføre arbejdet. Hvis det giver mening i forhold til reparationens størrelse, vil arbejdet blive udført direkte hos jer.

B-Bikes har gode erfaringer med samarbejde hos større kunder, som f.eks PostNord. Hvis jeres virksomhed har mange køretøjer der løbende har brug for reparationer, eller at blive efterset - så er B-Bikes den perfekte samarbejdspartner!

Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for, at høre mere om hvad vi kan tilbyde netop dit behov.

Onsite - hvad er det?

Onsite er vores service ude hos jer - "på stedet". Med en onsite-serviceaftale hos B-Bikes, slipper I for at transportere udstyret til en cykelmekaniker. Brug derfor tiden på noget andet - end at transportere cyklen til os, og lad vores dygtige cykelmekanikere komme til jer!

Ønsker I et årlig sikkerhedseftersyn og service af jeres køretøjer, så opretter vi jer i vores system. Herefter kommer vi på de aftalte tidspunkter på året. 14 dage før det årlige eftersyn kontakter vi jer, og oplyser den præcise dato for eftersynet.

Der er ingen binding i vores aftale – I betaler først efter gennemført service eller reparation.

Vi har specialiseret os i service og reparationer af:
✓ Ladcykler
✓ Cargo cykler
✓ Cykler
✓ El-cykler
✓ Rickshaws
✓ Duo cykler
✓ Institutions køretøjer
✓ El-barnevogne
✓ Service og reparationer af cykelbatterier
 

B-Bikes er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere