fbpx

FORDELE VED ONSITE-SERVICE

Onsite-cykelmekanikere

tilbyder en overflod af fordele, der gør dem til et populært valg blandt cyklister, daginstitutioner med flere. De mest markante fordele handler om bekvemmelighed. Som kunde behøver du ikke at transportere cyklen til en butik, da cykelmekanikeren reparerer og vedligeholder cyklen ved dit hjem eller din arbejdsplads. Kort sagt, du sparer både tid og besvær.

Derudover giver det mulighed for en mere personlig service, da mekanikeren kan tilpasse reparationerne til dine specifikke behov og foretrukne terræn. Og ikke mindst: Onsite-service fremmer også bæredygtighed ved at øge cyklens levetid og reducere transportrelateret CO2-udledning.

Onsite-cykelservice for daginstitutioner

tilbyder en unik og praktisk løsning. Det muliggør nem vedligeholdelse af institutionens cykler, hvilket er afgørende for børnenes sikkerhed og trivsel. Ved at have cykelmekanikere på stedet kan institutionerne sikre, at børnenes cykler er regelmæssigt vedligeholdt, fungerer korrekt og er sikre at bruge. Samtidig kan børnene lære om ansvarlig cykelpleje – og løsningen er trygt og bekvemt for både institutionen og forældrene.

Hos B-Bikes har vi efterhånden serviceret rigtig mange kunder – og langt de fleste af dem ude på stedet. Vi tilbyder onsite-service for dagplejere, daginstitutioner, plejecentre og lignende. Vi tilbyder også serviceaftaler til institutioner og virksomheder, hvor vi kommer forbi 1-2 gange årligt og efterser køretøjerne for eventuelle fejl og mangler. Vores servicevogn er et velfungerende cykelværksted.

 

Læs mere om vores onsite-service her: https://b-bikes.dk/bestil

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.